dimarts, 27 de gener del 2009

Apunts de la Marta...

Avui la sorpresa ha estat majúscula quan he entrat al bloc i m’he trobat el pastís de somni de l'Inge. Què us ha semblat? Fantàstic, oi!!!?? Jo no sabia què s’havia penjat aquestes fotos, ja què aquest pastís el va fer ella per portar-lo a la festa d’aniversari de la Neus. L’Eduard i jo també hi estavem convidats, però no vem poder assistir-hi, i ens ho vem perdre!!!!! Imperdonable.

Ja us ho havia dit que la Inge és una artista fent pastissos, i això tant sols és una petita mostra. Estigueu atents al nostre bloc perquè, de mica en mica, anirem publicant també receptes de pastissos iguals o millors que aquest. Tenim la recepta d’un, què causa sensació: un pastís de “Ferrero Roche” que tal i com us ho podeu imaginar, esta fet amb bombons Ferrero Roche. Per Setmana Santa potser publicarem la recepta, ja què el vull fer per a la meva fillola el dia de la Mona.
De fet, avui volia comentar l’àpat del la setmana anterior, però la foto del pastís m’ha deixat bocabada i m’ha descol·locat. El dia 20 de gener vem cuinar el marisc que haviem comprat a la parada de la Genara, us enrecordeu, oi? Qui no sàpiga de que parlo, pot consultar l’escrit del dia 20 de gener
“Un dia a la Boqueria”.
Puc dir, personalment, que fins a dia d’avui ha estat el dia què més he gaudit del menjar. La veritat és que va sortir rodó. Us recomano especialment el flam de porros. Exquisit! ...i no tingueu por de fer-lo, és fàcil, no hi ha cap secret! És nomès qüestió de seguir les instruccions.
Un altre plat que també us recomanaria de fer és el tastet de guacamole amb llagostí cru. Fàcil de preparar, i molt bó! Els eriçons de llagostí també estaven boníiiiiiiiiisims....però la preparació d'aquest ja és més laboriosa. Vaja, que fer-los ja depèn més de les ganes de treballar de cadascú/na...

 I els “Spaghetti allo scoglio”, tot i comentar l'Eduard que no eren exactament iguals que els què havia menjat a Sicília, la veritat és que estaven molt gustossos. I tenint en compte tot el que haviem menjat previament, vam pensar que potser no ens els acabariem... però ens vam equivocar...no en va sobrar res! I els “Spaghetti allo scoglio”, tot i comentar l'Eduard que no eren exactament iguals que els què havia menjat a Sicília, la veritat és que estaven molt gustossos. I tenint en compte tot el que haviem menjat previament, vam pensar que potser no ens els acabariem... però ens vam equivocar...no en va sobrar res!
 
La crema de préssec què vam preparar per postres, la podeu fer qualsevol dia, no cal què sigui un dia especial, ja que és molt fàcil i ràpid de preparar, i també molt nutritiva, per cert. També es pot preparar amb el suc d’un parell de llimones i la pell ratllada d’una d'elles. Aquesta recepta, amb llimona, sempre és tot un èxit.
Potser resulta una mica xocant què una de les cuineres surti aquì explicant les meravelles de les nostres pròpies creacions, però com què els convidats no es decideixen a fer-ho, ja ho faig jo. Espero doncs què algú de vosaltres es decideixi algun dia a fer alguna de les nostres receptes i ens comenti com li ha sortit....ens faria molta il·lusió!
Fins aviat! Marta

1 comentari:

Anònim ha dit...

...nomès fer-vos saber a tots, que sóc un dels 2 privilegiats convidats habituals dels dinars dels dimarts, i puc assegurar que les creaccions culinàries que hi fan, setmana rere setmana, les 3 artites d'aquest bloc, són realment MERAVELLOSES!! :o)

"frankfurt blau"