dimarts, 27 de gener de 2009

Pebrots del “piquillo” farcits amb brandada de bacallà i salsa de pebrot

Ingredients:
½ kilo de bacallà dessalat

oli d’oliva
3 grans d’all
1 fulla de llorer
Pebrots del “piquillo”
1 botellí de crema de llet

Preparació:
Confitar els lloms de bacallà dintre un cassó amb oli, l’all i el llorer a foc suau (el bacallà ha de quedar cobert d’oli, mantener-lo dintre l’oli fins que les làmines de bacallà s’obrin).

Un cop confitat, treure les espines i la pell del bacallà, esmicolar-lo i passar-lo per la batidora, afegint a poc a poc part de l’oli del confitat fins que quedi com una maionesa. Qui tingui Termomix pot seguir les instruccions...surt molt bona. Per la salsa es bat amb una batidora trossets de pebrot, crema de llet, sal i un rajolí de Cognac Llavorens amb aquesta brandada es farceixen els pebrots i es decora amb la salsa.