Ingredients:
1 kg de patata
1 llauna (180 g) de tonyina
100 gr. d'olives farcides
1 llauna de pebrot escalivat
3 ous durs
Salsa de Maionesa
Preparació:Bullir les patates pelades amb aigua i sal. Passar-les pel "passa-puré", extendre-ho sobre un drap de cuinar i donar forma de rectangle. Farcir-lo amb la tonyina, les olives, el Perrot i 2 ous durs, tot picat. Donar-li forma de "braç de gitano", posar-lo en una plata i escampar-hi la maionesa pel damunt i guarnir-lo amb tires de pebrot, algunes olives i rodanxes d’ou dur. És pot acompanyar amb amanida variada.
1 kg de patata
1 llauna (180 g) de tonyina
100 gr. d'olives farcides
1 llauna de pebrot escalivat
3 ous durs
Salsa de Maionesa
Preparació:Bullir les patates pelades amb aigua i sal. Passar-les pel "passa-puré", extendre-ho sobre un drap de cuinar i donar forma de rectangle. Farcir-lo amb la tonyina, les olives, el Perrot i 2 ous durs, tot picat. Donar-li forma de "braç de gitano", posar-lo en una plata i escampar-hi la maionesa pel damunt i guarnir-lo amb tires de pebrot, algunes olives i rodanxes d’ou dur. És pot acompanyar amb amanida variada.
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada