dimarts, 9 de juny de 2009

Pastís de fruits del bosc

Pel pa de pèssic:
4 ous
150 gr. de sucre
150 gr. de farina
Per la decoració:
2 paquets de fruites del bosc congelades (de la Sirena, per exemple)
4 cullerades de melmelada de maduixa
Gelatina vermella
Preparació:
Per el pa de pàssic s'han de batre 4 ous sencers junt amb el sucre fins que quedi una crema, afegir-hi la farina tamisada, posar-ho en un motlle rodó de 24 cm que es pugui desmotllar. Coure-ho al forn a 180 graus uns 20 a 30 minuts, deixar-ho refredar i tallar-ho per la meitat. Congeleu una meitat per fer un altre pastís. Escampeu a sobre de la base del pa de pessic la melmelada i per sobre els fruits del bosc sense descongelar. Prepareu la gelatina i escampeu-la calenta pel damunt. Es pot acompanyar amb nata montada.