dimarts, 2 de juny de 2009

Wan Tan dumpligs amb brou de pollastre

Ingredients:
1 paquet de Wan Tan
1 paquet de Tofu
200 g de carn picada de porc
Una bossa petita de bolets shitaki
4 fulles de Pak Choi (verdura xinesa)
2 cebes tendres
2 alls tendres
1 porro
2 cullerades d'oli de sèsam
2 cullerades de salsa de soja
1 brik de brou de pollastre.
Tots aquests ingredients es poden trobar en supermercats xinesos. Balmes 6
Preparació:
Posar la nit abans els bolets en remull i l'endemà bullir-los 5 minuts abans de picar-los. Bullir el tofu amb aigua fins que quedi compacte. Escaldar les fulles de pak choi, escòrrer-les bé i picar-les ben fines junt amb la ceba, els alls tendres, el porro i el tofu. Barrejar-ho tot junt amb la carn picada, i condimentar-ho amb l'oli de sèsam, la salsa de soja i una mica de sal. Agafar una làmina de Wan Tan, humitejar les vores amb aigua i posar una culleradeta del farciment al mig, tancar-ho en forma de rectangle i ajuntar els extrems. (Aixó és una forma de plegar-los, però cadascú pot plegar-los com li sembli). Bullir els Wan Tan durant 5 minuts, vigilant que no es desfacin, escalfar el brou i afegir-hi els Wan Tan, i ja és pot servir. Recepta de la sogra d'en Koni de Shanghai.