dimarts, 22 de setembre del 2009

Encetem nova temporada

Ja era hora de que ens tornessim a posar en solfa. Desprès d’unes llargues vacances, alternant l’esbarjo amb la cura dels néts i dels avis, l’Inge, la Dolors i jo ens hem tornat a retrobar amb energies renovades. Totes tres hem coincidit en que haviem trobat a faltar les nostres trobades setmanals i que estàvem molt il·lusionades de començar una segona temporada de jornades gastronòmiques. En un tres i no res ens hem posat al dia i hem elaborat un menú vegetarià per als convidats vinguts d’Alemanya i poc amants de menjar carn.
Enguany una de les nostres prioritats serà, per una banda, elaborar receptes baixes en colesterol (tenim entre nosaltres qui ho necessita, i la salut és lo primer!) i per un altre banda, elaborar receptes nutritives, saboroses, i també econòmiques, que s’adaptin als nous temps de dificultat econòmica. S’ha acabat la època de vaques grasses i ara ens toca capejar l’època de vaques flaques. Esperem no decebre-us.

1 comentari:

Carme Rosanas ha dit...

Ara que enceteu una nova temporada, he de dir que per fi... (ja tocava) us he enllaçat al meu blog i us penso tenir sota control... je, je, je per llegir totes les vostres receptes i dinarets boníssims que feu.

I és que un cop he posat l'enllaç, m'avisa sempre quan poseu alguna cosa nova.

Que tingueu molt bona temporada!