dijous, 17 de desembre del 2009

La Taula Parada i Bones Festes!


Aquest és l'últim àpat que compartim aquest any i com que estavem a prop de Nadal vam preparar un menú nadalenc. De primer plat vam preparar la tradicional sopa de galets però en aquest cas els vam farcir de carn de pilota. De segon vam fer el també tradicional pollastre amb prunes i pinyons acompanyat de vi negre “Cermeño”, de Toro. I de postre vam preparar un sorbet de poma amb cava, per cert, molt recomanable! ja que surt molt bó, és refrescant i fàcil de preparar . Amb el cafè vam menjar galetes nadalenques típiques alemanyes (Vanillekipferl i Mandelmakronen) i tot regat amb cava “Parxet Brut”, de molt bona qualitat-preu, i amb una altra qualitat a tenir en compte: no puja al cap. Vam brindar i ens vam acomiadar fins l’any vinent, tot desitjant-nos unes Bones Festes, cosa que volem compartir amb tots/es els seguidors/es del nostre Blog: BONES FESTES A TOTHOM! desitjant que hagueu gaudit de les nostres receptes. FINS L’ANY VINENT...intentarem tornar amb il·lusions renovades!
 
FELIÇ 2010!