dijous, 14 de gener del 2010

La taula parada


Avui ens hem retrobat desprès de les festes de Nadal i per compensar els abusos de aquestes festes hem triat un menú lleugeret per començar bé l’any.
De primer una Crema de verdura, de segon, supremes de bonítol a la planxa amb salsa de soja i de postres copa de torró, iogurt i xocolata. El postra no es que sigui d’allò més lleugeret però havíem d’aprofitar el torró que havia sobrat del Nadal.
Pe fer el bonítol ens em adreçat al blog d’en Manel “cuinar és generós” on té una recepta de barat amb salsa de soja i sèsam que és boníssima, us la recomano. Nosaltres hem fet una aproximació a la seva proposta. Con que ara no és temps de verats hem triat el bonítol i com que ja posàvem sèsam a la sopa no hem volgut repetir-nos i hem deixat el peix sense. No ha quedat malament però considero que el d’en Manel es millor, us recomano que Consulteu el seu blog.