dimarts, 23 de febrer del 2010

Imma, Assumpció i Carme, convidades d'honor

Us puc assegurar que rebre-les ha estat tot un plaer ja que han arribat plenes d’entusiasme i d’alegria que ens han encomanat al instant. Carregades de regals i ben preparades amb la seva càmera de fotos per prendre nota de tot el que veien i menjaven, el dinar ha estat un altre plaer. Han elogiat cadascun dels plats que els hi anàvem servint amb paraules i exclamacions com: oh! mmmm! aaah! boníssim! excel·lent! etc.; i entre exclamació i exclamació, ens han parlat de les seves múltiples aficions què van, des del patchwork i la pintura sobre tela, fins a viatjar, anar a pescar, cuidar nens, jugar a cartes i al Rumi, que sembla ser que no hi ha qui les guanyi.
He quedat realment impressionada pel seu entusiasme, la seva energia i del seu amplíssim ventall de recursos per enfrontar-se a la vida. Realment encoratjadores. Els nervis passats en l’elaboració del menú han estat compensats amb escreix.
De totes formes avui encara no s’havien acabat els ensurts, ja que en l’últim moment, a l’hora de voler copiar les fotos de la càmera de la Carme a l’ordenador d’en Roger, s'ens ha quedat la tarja dins del lector. La Carme sense tarja i sense fotos, en Roger disgustat, un altre vagada els nervis a flor de pell...Però aquí hem tornat a posar a proba la nostra intel·ligència emocional i puc dir-vos que tots i totes hem aprovat amb nota. El problema s’ha solucionat favorablement i tots tant amics com sempre.
Com deia, tota una experiència .
Assumpció, Carme, Imma, gràcies per tot i fins aviat.

1 comentari:

imma,carme i xon ha dit...

Hola noies. Les de Girona hem quedat encantades.Trobem a faltar la foto de vosaltres amb els devantals posats. Esperem veure-la aviat. El menú: boníssim...La companyia inmillorable i el dia fantàstic malgrat els petits entrebancs d'ultima hora.
Per molts anys !!

Imma, Carme i Xon