dimarts, 23 de febrer de 2010

Crema de xocolata amb gelatina de cítrics


Ingredients:
200 g de xocolata Nestlé postres
100 g de sucre
½ l de llet
5 rovells d’ou
2 taronges
2 aranges rosa
2 mandarines
2 llimes dolces
1 palet de canyella
5 fulls de gelatina Gerds
unes fulletes de menta
Preparació:
Per la xocolata:
Coure la llet amb el palet de canyella durant 10 minuts.
Retirar la canyella, afegir la xocolata a trossejada i remenar fins que estigui fosa.
Batre els rovells d’ou amb el sucre fins que estigui ben cremós, afegir la xocolata fosa i i coure-ho al bany maria durant 12 minuts.
Afegir dos fulls de gelatina prèviament remullats amb aigua freda, remenar fins que la gelatina es dissolgui.
Omplir uns gots o unes copes de vidre fins a la meitat i deixeu-lo refredar a la nevera.
Per la gelatina de cítrics:
esprémer tots els cítrics i escalfar el suc, afegir les tres fulles de gelatina prèviament remullades en aigua freda i remenar fins que es dissolguin.
Quan la crema de xocolata estigui ben freda cobrir-la amb la gelatina de cítrics i deixar-la refredar fins que hagi pres.
Decorar amb grills de Taronja i aranja, uns quants gerds i les fulles de menta.