dimarts, 23 de febrer de 2010

Filets de Rèmol a l'Albariño

Ingredients:
700 g de rèmol en filets
2 gotets d’Albariño
5 cebetes picades fines
2 tomàquets
1 branqueta d’estragó o julivert picada fina
Oli d’oliva
Pebre i sal

Preparació:
Tallar en forma de creu la basa dels tomàquets i escaldar-los durant 1 minut. Passar-los per sota del aigua freda, pelar-los, treure les llavors i tallar-los finament. Sofregir-lo amb una cullerada d’oli durant uns 15 minuts fins que quedi com una melmelada espessa.
En una paella apart sofregir la ceba amb dues cullerades d’oli fins que estigui transparent. Afegir els dos gotets de vi i deixar reduir una mica.
Salpebrar els filets de rèmol i marcar-los en una paella amb oli ben calent per les dues bandes i col·locar-los a sobra de la seva. Abocar la salsa de tomàquet pel damunt i empolvoreu amb el julivert o l’estragó.