dilluns, 22 de març del 2010

Nina i Lito

El dia 16 de febrer la Nina va venir com a convidada a les nostres jornades gastronòmiques i desprès d'haver fet el comentari habitual, al cap d'uns dies, vaig veure que m'havia deixat algunes coses al tinter. I és que de vegades, escriure sobre els de casa resulta més difícil que parlar sobre persones no tant properes.
Bé, el fet és que desprès vaig pensar que us interessaria saber, que la Nina i en Lito són els reis dels xiringuitos de la Platja del Racó (Begur). De juny a setembre, els que visiteu aquell indret, us recomano que us acosteu als xiritguitos de la Plaja del Racó, on sempre sereu ben rebuts i on podreu gaudir, envoltats d'un entorn idílic, d'un sortiment d'amanides fresques i entrepans variats amb pa recent fet, així com croquetes, calamars a la romana i altres delicatessen. Tot preparat amb molta cura i amb molt de carinyo, i d'on marxareu encantats pel tracte rebut.
L'estiu passat, fins i tot és van atrevir amb el peix fregit, i amb la ajuda d'en Pedro (germà d'en Lito) montaven uns sopars a la platja, a la llum de la lluna, inoblidables. Tal va ser l'èxit que aquest any han decidit obrir un restaurant al poble de Begur on trobareu a en Pedro als fogons. Ja us farem saber el dia de l'inauguració.
Bona sort Nina i Lito, us estimem molt.
P.D: En a la foto van vestits d'indians, ja que en a la fira d'Indians que és celebra cada mes de setembre a Begur, també monten, juntament amb uns amics, una paradeta de mojitos.

1 comentari:

Pariserus ha dit...

El millor Xiringuito de tota la Costa Brava! aquì l'enllaç al grup creat al Facebook: Fans del "Xiringuito de la Platja del Racó" (Begur)
http://www.facebook.com/home.php?#!/group.php?gid=208021935514&ref=ts