200 g de iogurt grec
200 g de mató
200 g de nata
50 g de sucre
2 fulles de gelatina de 2 g
Per la reducció de mel:
50 g de mel
40 ml de vinagre balsàmic de módena
40 ml de suc de taronja
Per la fruita seca garapinyada:
30 g de pinyons
30 g de nous
30 g d’ametlla
10 g de mantega
80 g de sucre
Preparació per la mousse:
Hidratar la gelatina amb aigua freda.
Barrejar el mató amb el iogurt i el sucre.
Agafar 2 cullerades de nata, escalfar-la per desfer la gelatina escorreguda.
Semimontar la nata i afegir la nata amb la gelatina, el iogurt i el mató.
Posar-ho en copes i deixar-ho refredar.
Per la reducció de mel:
Reduir tots els ingredients junts fins que prenguin textura de xarop i deixar-ho refredar.
Pels fruits secs:
Posar en una paella la mantega i el sucre i deixar-ho caramel·litzar, incorporar-hi els fruits secs i extendre-ho sobre un paper d’alumini untat amb una gota d’oli.
Muntatge:
Posar una cullerada de la reducció sobre la mousse i escampar pel damunt una mica de la fruita garapinyada
1 comentari:
mmmmhhhhhhhhhh aquesta deu estar de vici!
Publica un comentari a l'entrada