dijous, 22 de novembre del 2012

Pebrots del piquillo farcits de brandada i gratinats

Ingredients:
8 pebrots del piquillo
Per la brandada:
300 g de bacallà dessalat
2 grans d'all
50 ml de llet
100 ml d'oli
pebre
Preparació:
Posar el bacallà amb aigua freda al foc i deixar que arrenqui el bull, retirar-ho al deixar-lo escórrer. Confitar els alls amb l'oli a foc molt suau sense que bulli. Deixar-ho refredar i batre l'oli amb el batedora junt amb la llet i el bacallà, com si féssim una maionesa.
Salpebrar al gust.
Farcir els pebrots amb la brandada, posar-los en una plata d'anar al forn. Fer una beixamel lleugera amb un pebrot del piquillo triturat, cobrir els pebrots i gratinar-los amb una mica de parmesà al damunt.

1 comentari:

andreu.sanchez ha dit...

Hola,

He vist que tens moltes receptes al bloc, i m‘agradaria presentar-te la pàgina Lestevesreceptes.cat, on els usuaris poden buscar entre més de 20000 receptes de les millors pàgines catalanes. També hem creat el Top blocs de receptes, on, de franc, pots afegir el teu.

Lestevesreceptes.cat té diverses versions, en suec, francès, anglès, italià o castellà entre d’altres. Vols formar part de la nostra família?

Quedem a la teva disposició!
Andreu
Lestevesreceptes.cat