dijous, 10 d’octubre del 2013

Bruno, Uschi, Renate i Eberhard, convidats d'honor

Aquí els teniu, en Bruno, l'Uschi, la Renate i l'Eberhard en primer pla. Han vingut de visita a Barcelona i després de visitar la Sagrada Família han vingut a dinar amb nosaltres. Els hi hem preparat un menú de primera. D'entrant galets farcits de brandada de bacallà, i de segon lluç farcit amb verduretes i gambes. De postres hem fet crema catalana, i a última hora hem improvisat el pastís de capuccino per celebrar l'aniversari de l'Eduard. Excepte els galets farcits de brandada de bacallà, la resta de receptes les trobareu al buscador de receptes.
Com que ara ja tenim moltes receptes en el nostre blog, quan venen convidats repetim plats que considerem que valen la pena tornar-los a fer, com per exemple el d'avui. I quant no en tenim, fem experiments cuinant coses noves.
L'Eberhard, com que ja havia estat a la Sagrada Família, s'ha estimat més quedar-se amb nosaltres i ajudar-nos a la cuina. Al principi hem pensat "mare meva", un home a la cuina volent ajudar!!!!!!!" ...però quina sorpresa! l'Eberhard ha resultat ser un expert en tallar i picar ceba! Desprès també ha tallat pebrot i alls amb el mateix mestratge. També ha netejat i eixugat els plats abans de posar-los a taula. Ja li hem dit què sempre i quan acabi d'ajudar a la Renate a netejar els vidres de casa seva, pot venir a ajudar-nos sempre que vulgui. De fet ho té fàcil ja que el seu amic Bruno és conductor de trens.