dijous, 3 d’octubre del 2013

Cupcakes de pastanaga amb crema de formatge


Ingredients per 12 "cupcakes":
200 g de pastanagues
2 ous
140 g de farina de rebosteria
140 g de sucre moré
1 pols de sal
120g de mantega
1 sobre de llevat
1 culleradeta de canyella en pols
1 culleradeta de nou moscada amb pols
1 culleradeta de vainilla liquida (o sucre de vainilla)
Tots els ingredients a temperatura ambient.
Per l'almívar:
80 g de sucre
30 ml d'aigua
Per a la crema:
125 g de mantega
150 g de formatge tipus Philadelphia
l'almívar
Preparació almívar:
Fer bullir el sucre i l'aigua fins que quedi transparent. Deixar-ho refredar a la nevera.
Preparació crema:
Batre la mantega pomada amb varetes elèctriques fins que blanquegi. Afegir-hi l'almívar  a  poc a poc i batreu durant 10 minuts.
Afegir-hi la crema de formatge i continuar batent fins que s'hi hagi incorporat del tot.
Preparació dels cupcakes:
Pelar les pastanagues i triturar-les amb l'ajuda d'una picadora i reservar.
En un bol barrejar la farina, el llevat, la sal, la canyella, la nou moscada i tamisar-ho.
Batre la mantega amb el sucre fins obtenir una barreja cremosa. Incorporar un ou i barrejar-ho bé, afegir-hi el segon i seguir batent. Afegir-hi la pastanaga i la vainilla, barrejar-ho, incorporar la farina reservada i barrejar-ho amb moviments circulars.
Omplir dos terços dels paperets per a les magdalenes amb la massa i coure-ho al forn prèviament escalfat (només per la part de baix) a 180 graus durant 20 minuts. Decorar-los amb la crema de formatge, amb l'ajuda d'una mànega pastissera.

1 comentari:

Unknown ha dit...

que bonics han quedat, segur que estaven boníssims!!