dissabte, 12 de desembre del 2015

Picantons farcits a la mel


Ingredients:
3 picantons
1 poma
panses
prunes
orellanes
pinyons
1 got de Brandy
1 got d'aigua
mostassa
1 cullerada mel
1 culleradeta de Maizena
sal
pebre
Preparació:
Pelar i talla la poma a trossets, 
Treure els pinyols de les prunes i tallar-les juntament amb les orellanes a trossos. Barrejar-ho amb les panses, els pinyons i la poma. Reservar.
Netejar i salpebrar els picantons i farcir-los amb la barreja. 
Segellar els picantons  amb un escuradents perquè no surti el farcit, untarlos amb la mostassa i col·locar-los en una safata d'anar al forn, regar-los amb el brandy i l'aigua i coure'ls al forns preescalfat a 180 graus durant una hora aproximadament.
Anar regant-los de tant en tant i afegir-hi aigua en el cas de que faci falta.
Colar la salsa en un cassó, afegir-li la mel i la maicena i coure-ho fins que espesseixi.
Tirar la salsa per sobre dels picantons i servir-los.