dilluns, 22 de novembre del 2021

Camembert amb fruits secs i peres caramelitzada


Ingredients:

2 formatges Camembert rodons
2 peres
50 ml de mel
50 g de nous
50 g d'avellanes torrades
50 g d'ametlles torrades
50 g de panses de Corint
50 g de creixams
oli d'oliva, sal i pebre

Preparació:
Pelar les peres i tallar-les a dauets. Escalfar la mel en una paella i caramel·litzar a foc lent la pera.
Incorporar-hi els fruits secs i les panses, coure 'ho uns moments sense deixar de remenar.
Retirar.
Preescalfar el forn a 160 graus. Partir els formatges per la meitat i posar 2 meitats sobre la plata de forn amb paper de forn. Cobrir els discos de formatge amb una capa de pera i els fruits secs i tapar-ho amb les altres meitats i afegir a sobre la resta del farcit. 
Coure-ho al forn uns minuts.
Col·locar-lo sobre un llit de creixams i servir.