divendres, 13 de desembre del 2019

Orada amb camagrocs

Ingredients:
4 lloms d'orades
400 g de camagrocs
2 grans d'all
julivert
oli d'oliva
sal, pebre
Per l'oli de pebre vermell:
8 cullerades d'oli d'oliva
1 culleradeta de pebre vermell dolç
Preparació:
Barrejar l'oli amb el pebre vermell i deixar macerar-ho entre 1 i 2 hores.
Pelar i filetejar els alls. Netejar els bolets i posar-los en una paella amb una mica d'oli durant uns 5 minuts fins que s'evapori el líquid que deixen anar. Afegir-hi l'all i el julivert picat. Saltejar-ho tot junt durant 2 minuts més i reservar.
Posar els filets de peix en una safata de forn, salpebrar-los i ruixar-los amb una mica d'oli. Coure'ls
al forn pre-escalfat a 180 graus durant uns 10 minuts.
A l'hora de sevir-los regar-los amb l'oli del pebre vermell i acompanyats dels bolets.