dimarts, 3 de febrer del 2009

Gràcies!

Hola estimats amics i amigues, avui estic especialment contenta perquè mica en mica us animeu a escriure comentaris.
Hem rebut per exemple comentaris de la Neus, què estava la mar de contenta amb el seu pastís, regal d’aniversari de l’Inge.
En Roger, que és un encant de noi, és el que més ha participat fins ara i li estem també molt agraïdes pels seus comentaris tan encoratjadors què ens ha enviat. Moltes gràcies Roger per la teva ajuda amb el blog, mua mua.
La Cristina s’ha fet seguidora incondicional del nostre blog. Sembla que li agraden molt els pastissos, i l’altra dia ens demanava la recepta del pastís de xocolata i plàtan, i amb tota la raó del món, ja que ens vem precipitar penjant les fotos sense la recepta. Intentarem què no ens torni a passar, però si algú és troba alguna altra vegada amb el fet de no trobar la recepta, que ens ho faci saber, tal i com ha fet la Cristina, ho agraïrem.
També hem llegit amb molta il·lusió el comentari d’en Johannes,"JOaN", de Munich, i que ens pregunta si podria fer un curs de cuina catalana. Mira Johannes, la veritat és que ara mateix no t'ho sabria dir, però és possible que puguis trobar alguna cosa a travès d'internet. Avui en dia a internet es troba de tot. Jo també miraré, i si trobo alguna cosa què et pugui interessar, t’ho faré saber. De totes maneres, si segueixes el nostre blog, tot i no ser exclusivament de cuina catalana, et pot servir d’ajuda. Per exemple, aquì pots trobar la escudella barrejada, les croquetes de carn d’olla, les mongetes amb calamarcets, la brandada de bacallà. Tots aquest plats són típics de cuina catalana, i mica en mica anirem penjant noves receptes. Ànim!, fes-ne algún d'aquests plats, i desprès ens ho comentes.
També us volia comentar d’on prové part de la matèria prima què fem servir a la nostra cuina, ja què és uns dels secrets de la qualitat d’alguns dels nostres plats. La Dolors, què tal i com ja us vaig explicar el dia de les presentacions, és de Blanes, allà hi té un germà pagès, i poeta!, que cultiva unes fruites i unes verdures magnífiques i sempre que pot ens les porta fresques de l’hort. En l’ùltim dinar vam poder gaudir d’unes mongetes del ganxet finíssimes cultivades per el seu germà, així com d’unes carxofes, unes albergínies i uns tomàquets què conservaven tot el seu aroma i el seu gust autèntic, cosa realment difícil d’aconseguir en aquesta època del any, sobre tot si parlem de tomàquets. Per això volem donar-li les gràcies al germà de la Dolors i demanar-li que quan pugui ens faciliti una de les seves poesies per poder-la penjar al nostre blog. Moltes gràcies a tots per la vostra col·laboració.
Fins aviat!  Dolors, Marta,Inge