dijous, 3 de març del 2011

Magret d’ànec amb salsa agredolça de mel i fruits vermells


Ingredients:
2 magrets d’ànec
1 culleradeta de mel de romaní
4 cullerades de vinagre de Mòdena
4 cullerades de fruits vermell sal i pebre
Preparació:
Salpebrar el magrets i fer uns talls longitudinals no gaire profunds a la part del greix. Fregir en una paella sense oli, a foc no gaire fort, per la part del greix. Quan estigui daurat, tombar-lo i coure per l’altre banda. Un cop rostit, treure’l del foc i embolicar-lo en paper d’alumini fins al moment de servir. Al greix que ha quedat a la paella afegir-li una cullerada de mel i 4 de vinagre de Mòdena, deixar-ho reduïr a foc baix sense parar de remenar i al final afegir els fruits vermells. Tallar el magret a llesques primes i posar-les en forma de ventall al damunt del plat i banyar-lo amb la salsa.