dimecres, 19 de maig del 2010

Temps de flors a girona

Del 8 al 16 de maig va ser temps de flors a Girona. Com molt de vosaltres sabreu és una setmana en que Girona s’omple de flors, tant als carrers del barri antic com els interiors dels seus monuments, palaus, esglésies, patis de cases particulars, etc...
La Dolors, l’Inge i jo vam tenir el privilegi de ser convidades per les nostres convidades de Girona, L’Imma, la Carme i la Xon.






Us en recordeu d’aquelles tres senyores eixerides i hiper ocupades amb multitud de aficions i que van estar dinant amb nosaltres al mes de febrer? Doncs elles.

Com a bones amfitriones, a les 10 de matí ja ens esperaven amb tot el recorregut organitzat i el restaurant reservat.


Com que el barri vell de Girona és costerut i nosaltres diguem que... ja fa un temps que varem deixar la nostra primera joventut, el primer recorregut el vam fer en trenet. Sí, aquell trenet que s’ha posat de moda en segons quines poblacions turístiques per passejar als turistes de la tercera edat i a la mainada.
Doncs que voleu que us digui, jo no m’havia plantejat mai pujar en un trenet de aquests però vaig gaudir molt del trajecte.

El trenet ens va deixar a la part alta del barri antic i a partir d’allà vam anar baixant tot visitant les diferents exposicions florals.










Una vegada a baix ja se’ns va fer l’hora de dinar i vam plegar a l’hora convinguda en el restaurant, on vam menjar d’allò més bé.














No cal dir que la ciutat estava preciosa, el temps que vam tenir fantàstic











i la companyia inmillorable. L'any vinent volem repetir.