dimarts, 21 de setembre de 2010

Canelons d’estiu

Ingredients:
1 capsa de canelons
400 g de tonyina en oli
3 ous durs
1 pebrot escalivat de llauna
100 g d’olives farcides
1 cullera de tàperes

1 ouoli de girasol
1 iogurt descremat
1 culleradeta de mostassa
Unes gotes de llimona
Preparació:
Bullir els canelons segons les instruccions de la capsa, escorrel's i extendrel's damunt del marbre i deixar-los refredar.
Pel farcit esmicolar la tonyina, tallar els ous a trossets, tallar la meitat de les olives i la meitat del pebrot. El reste guardar-ho per la guarnició.
Per fer la maionesa posar 1 ou, oli de girasol suficient per que la base del minipimer quedi coberta, una culleradeta de sal i unes gotes de llimona, en un pot profund ficar el minipimer fins el fons, engegar i no bellugar-lo fins que veieu que la maionesa està lligada, llavors podeu pujar i baixar un parell de cops per acabar de lligar la salsa.
Una vegada feta, afegir-hi una culleradeta de mostassa i el iougurt.
Barrejar tots els ingredients del farciment amb 2 cullerades de maionesa.
Omplir els canelons, cobrir-los amb la resta de la maionesa i decorar-los amb les olives i amb la resta del pebrot tallat a tires.

1 comentari:

Pariserus ha dit...

bó de debó! boníssim!!
en puc donar fe!