dimarts, 22 de febrer de 2011

Carxofes amb taronja


Ingredients:
4 carxofes
1 ceba
1 grà d’all
1 llimona
1 taronja
2 culleradetes de sucre
2 cullerades d’oli d’oliva
1 got de vi blanc
½ got brou de pollastre
Sal i pebre

Preparació:
Treure les fulles més dures de les carxofes, tallar les puntes, fer 8 talles de cada carxofa, posar-les amb aigua i el suc la llimona. Picar la ceba i l’all i sofregir-ho. Abans que agafi color la ceba, s’hi tiren les carxofes escorregudes. Netejar la taronja i tallar-la a grills fins deixar-hi la pell, i afegir-ho a les carxofes junt amb el sucre i el vi. Deixar-ho coure 5 minuts, afegir el brou de pollastre i deixar-ho coure durant 20 minuts.

1 comentari:

Massitet ha dit...

Hola trio!
us deixo aquest comentari per dir-vos que us hem inclós a la gastrosfera.cat, la secció del nostre bloc (olleta de verdures) on intentem recollir tots els blocs de cuina escrits en català.
Si no voleu ser-hi, si us plau feu-nos-ho saber, que no hi volem tenir ningú a disgust. :-)

Salut!