dimarts, 17 de maig de 2011

Vi Dinarells Negre 2010





















Vi Dinarells Negre 2010

Varietats: Cabernet Sauvignon, Garnatxa, Merlot, Samsó
Graduació: 13,50º vol.
Quantitat: 75 cl.

Elaboració: De vinyes prèviament seleccionades, es cullen els raïms a mà quan adquireixen el grau òptim de maduresa i un bon estat sanitari. Fermentació i maceració de les varietats per separat. Maceració de 6 a 10 dies i posterior premsat. Un cop finalitzada la malolàctica, el vi madura en dipòsit fins el seu embotellat.

Nota de tast: Color granat intens. Aromes intensos de fruites del bosc madures (mores, gerds, groselles), destacant també notes d’espècies suaus.
D.O. “Empordà”
preu: 2,46 €
valoració: 7

1 comentari:

Anònim ha dit...

Ana, benvinguda al blog! amb (o sense) el seu permís els seus comentaris passen a ser el nou veritable "espai còmic del blog". Gràcies per la seva col.laboració, i per seguir-nos!

"El Defensor del blog"