
Ingredients:
1 kg de calamarsets
300 g de carn picada
50 g de ceps secs
1 ceba1 ou
Pel sofregit:
1 ceba
2 tomàquets
Per la picada
7 -8 ametlles torrades
1 carquinyoli
1 all
1 culleradeta de pinyons
Preparació:
Netejar els calamars, retirar les potes deixant les aletes. Passar per la paella les potes per treure-les l’aigua, picar-les junt amb la ceba, sofregir-ho i afegir-hi la carn picada i els ceps tallats a trossets. Quan tot estigui sofregit ajuntar-hi l’ou batut i deixar que qualli. Amb aquet farcit omplir els calamarsets i tancar-los amb un escuradents.
Fer un sofregit amb la ceba i el tomàquet ratllat. Quan estigui sofregit afegir-hi els calamarsets, donar unes voltes, posar l’aigua de hidratar els ceps i afegir-hi aigua fins que cobreixi. Coure-ho uns 30 minuts. Afegir-hi la picada i coure-ho uns 10 minuts més.
Es pot acompanyar amb agrós saltejat amb panses i pinyons.
Netejar els calamars, retirar les potes deixant les aletes. Passar per la paella les potes per treure-les l’aigua, picar-les junt amb la ceba, sofregir-ho i afegir-hi la carn picada i els ceps tallats a trossets. Quan tot estigui sofregit ajuntar-hi l’ou batut i deixar que qualli. Amb aquet farcit omplir els calamarsets i tancar-los amb un escuradents.
Fer un sofregit amb la ceba i el tomàquet ratllat. Quan estigui sofregit afegir-hi els calamarsets, donar unes voltes, posar l’aigua de hidratar els ceps i afegir-hi aigua fins que cobreixi. Coure-ho uns 30 minuts. Afegir-hi la picada i coure-ho uns 10 minuts més.
Es pot acompanyar amb agrós saltejat amb panses i pinyons.
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada