dijous, 26 de setembre de 2013

Canelons farcits de carn i bolets



Ingredients pel farcit:
Una capsa de canelons de la marca Dececco
500 g de bolets variats
400 g de carn picada
3 cullerades de tomàquet fregit
formatge per gratinar
2 grans d'alls
oli d'oliva
sal
Ingredients per a la beixamel:
50 g de mantega
3/4 de litre de llet
2 cullerades de farina 
3 cullerades de tomàquet fregit
nou moscada
sal
Preparació:
Sofregir l'all picat en una paella amb una mica d'oli, afegir-hi els bolets picats, deixar-los coure fins que hagin deixat anar l'aigua, retirar-los i saltejar la carn a la mateixa paella.
Quan la carn hagi agafat color, posar el tomàquet fregit  i barrejar-ho amb els bolets que tenim reservats.
Deixar refredar el farcit i una vegada fred, omplir els canelons.
La beixamel la prepareu segons la recepta del apartat de salses. l'única diferència és que heu d'afegir el tomàquet fregit.

Aquesta recepta l'hem tret del blog de "La Cuina de sempre", de l'Albert.