dijous, 26 de setembre del 2013

Pastís de Capuccino















Ingredients per el pa de pessic:
4 ous
150 g de sucre
150 g de avellanes crues moltes
50 g de xocolata ratllada
50 g de farina
1 culleradeta de llevat
Ingredients per el farcit:
500 ml de nata liquida
2 paquets de Sahnesteif
2 paquets de sucre de vainilla
9 culleradetes de postre de Capuccino en pols
1 culleradeta de sucre glacé
Preparació del pa de pessic:
Pre-escalfar el forn a 180 graus.
Batre els ous amb el sucre fins que blanqueixin i doblin el seu volum. Afegir-hi les avellanes i la xocolata i incorporar-ho suaument a la massa. Barrejar la farina amb el llevat i tamisar-ho damunt de la massa barrejant-ho amb suavitat.
Untar un motllo d'aro amb mantega i empolvorar-lo amb pa ratllat.
Omplir el motllo amb la massa i coure-ho durant uns 30 minuts. Deixar-ho refredar.
Preparació del farcit:
Quan el pastís estigui fred, buidar la part central 2 dits de profunditat deixant un dit de vora i fer grumolls amb el pa de pessic obtingut.
Batre la nata amb el Sahnesteif i el sucre de vainilla. Afegir-hi el Capuccino i barrejar-ho suaument. Omplir la part que hem buidat del pa de pessic amb la nata i repartir per sobre els grumolls.
Abans de servir empolvorar el pastís amb el sucre glacé.