dijous, 24 d’abril del 2014

Tartaletes de pèsols a la francesa

Ingredients:
300 g de pèsols frescos pelats
1 ceba tendre
unes fulles d'enciam
1 culleradeta de mantega
sal
un pessic de sucre
aigua
pasta brick
Preparació:
Pelar i tallar la ceba tendre. Fondre en un cassó la mantega i coure la ceba a foc suau fins que estigui transparent. Afegir-hi els pèsols amb mig gotet d'aigua. Incorporar l'enciam tallat finet i deixar-ho coure a foc viu de 5 a 7 minuts amb la cassola tapada. Condimentar amb sal i el pessic de sucre i deixar-ho coure uns minuts més.
Per fer les tartaletes tallar la pasta brick a rectangles de 5x7 cm, pintar-los amb una mica de mantega i col·locar-los entregirats en uns motlles petits. Coure'ls al forn a 180 graus fins que estiguin daurades.
Omplir les tartaletes amb els pèsols.

2 comentaris:

Tapa't de tapes ha dit...

Quina cosa més bonica!!

"Dolors Marta Inge" ha dit...

Gràcies Marina ets un encant.

Els teus comentaris ens animen molt.