dimecres, 17 de juny de 2015

Amanida d'arrós i gambes amb vinagreta de mostassa

Ingredients
150 g d'arròs
100 g d'enciam variat
150 g de gambes pelades
2 pastanagues
1 llauneta de blat de moro
Per la vinagreta:
1 cullerada de mostassa
el suc de 1/2 llimona
4 cullerades d'oli d'oliva
sal i pebre
Preparació:
Coure l'arròs al dente, colar-lo i refrescar-lo amb aigua freda. Deixar-lo escórrer i reservar.
Coure les gambes amb una mica d'aigua salada durant 1 minut, escórrer-les i reservar.
Pelar les pastanagues i tallar-les en dauets.
Netejar els enciams i tallar-los.
Passar el blat de moro per sota de l'aixeta i deixar-lo escórrer.
Col·locar l'arròs en una safata i barrejar-lo amb tots els ingredients.
Amanir l'arròs amb la vinagreta.