dimecres, 17 de juny de 2015

Macedònia de fruites amb crema catalana

 Ingredients:
1 plàtan
1/2 pinya
2 peres
1 taronja
 Per la crema catalana:
3 rovells d'ou
300 ml de llet
10 g de Maizena
1 canó de canyella
1 tros de pela de llimona
80 g de sucre
Per l'almívar:
200 ml d'aigua
50 g de sucre
Preparació per l'almívar:
Bullir l'aigua amb el sucre durant 5 minuts i deixar-ho refredar.
Pelar, tallar les fruites i repartir-les en uns platets, regar-les amb l'almívar i deixar-les reposar durant una estona a la nevera.
Preparació de la crema:
Bullir la llet amb la canyella i la pela de la llimona, deixar-ho infusionar 5 - 10 minuts. Batre els rovells amb el sucre i la Maizena. Afegir-hi la llet colada i tornar-ho posar al foc fins que bulli. Deixar-ho refredar.
Repartir la crema en els platets de la fruita, empolvorar la crema amb el sucre i cremar-ho.