dimecres, 3 de juny de 2015

Timbal de llenties caviar

Ingredients:
300 g de llenties caviar
2 pastanagues
2 alvocats
suc de llimona
100 g d'anacards torrats
1 potet d'olivada
oli d'oliva
sal
enciams per acompanyar
Preparació:
Posar les llenties en una olla cobertes amb aigua freda i bullir-les durant 30 minuts. Colar-les i deixar-les refredar.
Tallar la pastanaga ratllada a tires, els alvocats a quadrets i ruixar-los amb una mica de suc de llimona. Netejar els enciams i reservar.
Picar part dels anacards i barrejar-los amb l'olivada. Guardar la resta per decorar el plat.
Barrejar l'olivada i part de la pastanaga ratllada amb les llenties.
Muntar el plat posant capes de llenties, de pastanaga i d'alvocat. Acabar amb l'alvocat i decorar-ho amb els anacards.
Acompanyar-ho amb els enciams variats al voltant del timbal.