dilluns, 18 de gener del 2016

Filet de porc amb xampinyons embolicat amb pasta de full

Ingredients:
800 g de filet de porc
500 g de xampinyons
1 ceba grossa
el suc d'una taronja
100 g de formatge de Philadelphia amb herbes
sal i pebre
mostassa
julivert
1 ou
1 paquet de pasta de full
Preparació:
Salpebrar el filet i untar-ho amb una mica de mostassa. Marcar-ho a foc viu amb una mica d'oli. Embolicar-ho amb paper d'alumini i reservar.
Tallar la ceba i els xampinyons petits. Fregir la ceba amb una mica d'oli fins que quedi transparent, afegir-hi els xampinyons i coure-ho fins que s'hagi evaporat l'aigua. Incorporar el suc de taronja i deixar-ho reduir. Deixar-ho refredar i afegir-hi el formatge, el julivert i rectificar de sal.
Estendre la pasta de full, posar a sobre una mica de la farsa dels xampinyons i a sobre els filets, cobrir-los amb la resta de la farsa i embolicar-los amb la pasta de full. Amb les restes de la pasta de full, fer unes tires per la guarnició. Pintar tot amb el rovell d'ou
Coure-ho al forn pre-escalfat  a 220 graus durant 15 minuts.

2 comentaris:

Anònim ha dit...

Avui hem provat la teva recepta. Senzillament deliciosa. Gràcies.

"Dolors Marta Inge" ha dit...

què bé, ens alegrem molt que t'hagi quedat bé i hagi sigut un èxit. T'animem a que provis altres receptes, com la del flam de xixona. És fàcil i deliciós