dimarts, 27 de juny de 2017

Sarsuela

Ingredients:
4 talls de rap
1 calamar
8 escamerlans
8 gambes
12 musclos
1 ceba
1 porro petit
1/2 pebrot verd
2 tomàquets
sal
oli d'oliva verge
Per la picada:
un grapadet de pinyons
unes ametlles
1 carquinyoli
1 gra d'all
juliverd
sal
un gotet de vi blanc
Preparació de la picada:
picar tots els ingredients en un morter i diluir-la amb la meitat del vi
Preparació:
Enfarinar i fregir el rap, fregir el calamar tallat a rodanxes en el mateix oli, treure-ho i fregir-hi les gambes i els escamerlans. Reservar.
En a la mateixa cassola fer el sofregit amb la ceba i el porro picats, el pebrot i el tomàquet ratllat. Afegir-hi el calamar i coure-ho tot junt fins que el sofregit brilli. Posar la resta del vi i un cop evaporat incorporar la resta del peix juntament amb la picada.
En el cas de que la salsa quedi massa espesa es pot afegir una mica de aigua o fumet de peix.