dilluns, 15 de gener del 2018

Pollastre rostit amb prunes, orellanes i pinyons


Ingredients:
1 pollastre tallat a octaus
100g de prunes seques
100g de orellanes
50g de pinyons
1 ceba
3 o 4 alls
1 got de vi ranci o dolç
sal 
pebre
oli d'oliva verge
Preparació:
Netejar el pollastre, salpebrar-lo i posar-lo a enrossir en una cassola amb oli. 
Quan estigui ben ros treure'l de la cossola i posar a enrossir la ceba. Afegir-hi una mica mes d'oli si és necessari. 
Quan la ceba comenci a canviar de color afegir-hi el pollastre i els alls trencats amb la pell, deixar enrossir la ceba una mica més i regar-ho amb el vi. Una vegada el vi s'hagi reduït, afegir-hi dos gots d'aigua i deixar-ho coure fins que el pollastre estigui tendre.
10 minuts abans de apagar el foc incorporar els fruites seques i els pinyons.