dimecres, 7 de febrer de 2018

Mini vol au vents farcits

Ingredients:
12 vol -au vents
1 iogurt grec
50 g de gorgonzola
1 cullerada de formatge philadelphia
12 olives negres sense pinyol
1 cullerada de pinyons
12 olives verdes sense pinyol
1 cullerada d'ametlles trossejades
Preparació:
Barrejar en un bol el iogurt, el gorgonzola i el philadelphia,  Tallar les olives negres a trossos, barrejar-les amb la meitat de la barreja dels formatges i reservar
Tallar les olives verdes a trossos, barrejar-les amb l'altra meitat de la barreja dels formatges i reservar.
Omplir en el últim moment els vol-au-vents  i decorar-ho amb els pinyons i les ametlles trossejades.

1 comentari:

Fernando Font de Gayà ha dit...

El nostre agraïment , el de la meva dona, Ninon, i el meu propi, per
la magnífica estada amb vosltres, amb motiu de la amable convidada,
que varem rebre, el cual ens va facilitar una vetllada molt i molt
agradable en la vostra companyia, a l'hora que de una exquisita menja,
plegats. Esperem una altre ocasió per a veurens, i poder gaudir,
plegats, d'una vetllada semblant.