dimecres, 7 de febrer de 2018

Mousse de Torró de Xixona



Ingredients pel gelat:
300 g de torró Xixona
80 g de sucre llustre
4 robells d'ou
500 g de nata per muntar
1 cullerada de ratlladura de taronja
ametlla granulada
sucre caramel·litzat
Ingredients pel caramel:
100 g de sucre
2 cullerades d'aigua
Preparació del caramel:
posar el sucre en un cassó amb les dues cullerades d'aigua. Quan el sucre comenci a posar-se daurat abocar-ho damunt d'un paper vegetal una vegada estigui tebi. escampar-lo amb una forquilla i deixar-lo refredar.
Preparació:
Batre els rovells  d'ou amb el sucre llustre fins obtenir una crema. Muntar la nata. Picar fi el torró amb una picadora. Barrejar la ratlladura de taronja amb la nata, el torró i la crema. Repartir la barreja en motllos individuals de flam folrats amb film transparent. Posar-los al congelador i deixar-los 3 a 4 hores. Treure les flameres del congelador 10 minuts abans de servir el postra.
Desemmotllar-los estirant el film transparent, repartir-los en plats de postra i decorar-los amb l'ametlla i trossos de sucre caramel·litzat.

En el fons de les flameres, abans de omplir-les amb la crema es pot posar un disc de pa de pessic o una galeta.

2 comentaris:

Fernando Font de Gayà ha dit...

Que bona aquesta mousse, i que divertits els
personatges resultants, del caramels de sucre cremat.
Presenta molt bé, i millor es el menjar-la

線上免費看a片 ha dit...
Un administrador del blog ha eliminat aquest comentari.