divendres, 9 de març de 2018

Arròs amb carxofes i botifarres


Ingredients per a 3 persones:
3 tassetes de cafè d'arròs
2 botifarres de porc
6 carxofes petites
1 ceba petita
2 tomàquets petits
una pastilla de caldo de verdura
7 o vuit tassetes d'aigua
oli sal 
Preparació:
Tallar la botifarra a trossos petits i fregir-los en una cassola plana amb una mica d'oli. Una vagada enrossits retirar-los i reservar-los. En el mateix oli ( afegir-ne si és necessari) saltejar els cors de les carxofes tallades a quarts. A continuació afegir-hi la ceba tallada petita, deixar-la enrossir i afegir-hi els tomàquets ratllats. Anar remenant per que no s'enganxi.  Quan les verdures estiguin al punt tirar l'aigua calenta amb la pastilla de caldo dissolta i portar-ho a bullir. El el moment que arrenca el bull tirar l'arròs i afegir-hi la botifarra. Rectificar de sal i coure durant uns 20 minuts aproximadament.

1 comentari:

Fernando Font de Gayà ha dit...

L'he fet... i he triumfat. !!!
Moltes gracies.