diumenge, 15 d’abril de 2018

Crema de pèsols amb espàrrecs i pernil

Ingredients:
600 g de pèsols tendres
150g de patates
100 g de encenalls de pernil ibèric
8 espàrrecs
50 g de nata líquida
50 g de porradell
oli d'oliva verge extra
sal
aigua per cobrir les verdures
Per a l'oli d'herbes:
Unes branquetes de julivert
30 ml d'oli d'oliva verge extra
Preparació:
Bullir les patates tallades a trossos i els pèsols en una olla amb l'aigua i la sal durant uns 15 minunuts.Deixar-ho refredar una mica i triturar-ho.
Netejar els espàrrecs i saltejar-los amb una mica de oli.
Preparació de l'oli:
Netejar les branquetes de julivert i eixugar-les bé. Tallar-les una mica i ficar-les en un pot juntament amb el porradell i l'oli i triturar-ho amb el pimer.

Servir la crema amb els encenalls de pernil repartits al damunt i un rajolinet d'oli.