diumenge, 15 d’abril de 2018

Panna cotta amb coulis de fruïts vermells

ingredients:
4 fulls de gelatina
1/2 llimona
500 g de nata
1 branqueta de canyella
50 g de sucre
Ingredients per el coulis:
250 g de fruïts vermells congelats
50 g de sucre
suc de mitja llimona
Preparació:
Posar la gelatina amb aigua freda durant 10 minuts en remull.
Coure a foc suau 300 g de nata amb la pell de llimona i la branqueta de canyella durant 5 minuts retirar-ho del foc, retirar la canyella i la pell de llimona i afegir-hi la gelatina escorreguda i el sucre. Remenar bé fins que la gelatina s'hagi fos. Deixar-ho refredar.
Muntar la resta de la nata i incorporar-la a la crema quan comença a quallar.
Repartir la panna cotta en motllos i posar-los a la nevera com a mínim durant 3 hores.
Preparació del coulis:
Posar els fruïts vermells en un cassó i coure amb el sucre a foc suau fins que es desfasin i repartir-ho sobre la panna cotta una vegada desemmotllada.