dimecres, 10 de desembre del 2008

Presentacions

Hola, sóc la Marta, una de les integrants d’aquest grup gastronòmic. Abans de començar a explicar el menú del passat dia 9 de desembre (podeu veure les fotogràfies a l’ùltim post enviat), us faré una breu presentació de les, i els, protagonistes d’aquestes jornades gastronòmiques.

Aquest grup estaria format per tres subgrups:
Les cuineres, la Dolors, l'Inge i jo, la Marta, que som les que el.laborem els menús, anem a comprar (per exemple a la Boqueria), cuinem, i també mengem, clar!

Desprès, estan els que vindrien a ser els convidats d’honor habituals, i que la seva feina bàsicament és mengar i gaudir de les nostres creacions (aquets són l’Eduard i en Roger ). Cal dir, que a vegades, quan la feina li permet, en Joan, el meu fill, també ve com a convidat d’honor.
I per últim hi ha un tercer grup que són els convidats d'Honor esporàdics. És a dir, són els amics i coneguts que és mostren interessats en venir ha a gaudir dels nostres plats i de la nostra companyia.


Les presentacions:

L'Inge, és originària de Baviera, tot i que ja porta més de trenta anys visquent a Catalunya. Parla i escriu el català de forma envejable. Tot i conèixer molt bé la cuina catalana i la bavaresa, també ens deleita amb cuina internacional, ja que és una persona molt viatjada. Sovint també ens delecta amb la seva insuperable rebosteria alemanya, que la borda!

La Dolors, és filla de Blanes. Però des de que es va casar, i d'això ja fa uns quants anys ençà, resideix a Barcelona. Malgrat tot no ha perdut les seves arrels, i acostuma a fer cuina típicament catalana, tot integrant plats de cuina moderna. És una gran cuinera.

La Marta, o sigui jo, sóc nascuda i resident a Barcelona de tot la vida, excepte d’una temporadeta que vaig estar visquent a Alemanya durant la meva joventut. La meva especialitat vindria a ser la cuina de mercat. Plats senzills, fàcils d’el.laborar, saborosos, i econòmics! Això si, un bon vi no ha de faltar mai a taula.

L’Eduard, un dels 2 convidats d'honor habituals, és nascut a Barcelona i també de tota la vida resident a Barcelona, excepte algunes petites estades que va fer a l’estranger quan era estudiant d’arquitectura. L’Edu és el meu marit.
en Roger, l’altra convidat d'honor habitual, és nascut i resident a Barcelona. Fill de l’Inge (i fanàtic del Barça!) és el que ha tingut la iniciativa de crear aquest bloc.
Tots dos estan encantants de ser, cada setmana els nostres convidats d'honor.