dijous, 13 de gener de 2011

Filet de porc farcit


Ingredients per 4 persones:
300 g de filet de porc 4 cullerades de vi blanc sal, pebre, mostassa,
1 cullaradeta de maizena, una mica d’aigua
3 cullerades de crema de llet
Per al farciment
50 g de bacó 1 ceba 250 g de xampinyons
1 culleradeta de comí (opcional)
Preparació:
Fer un tall al llarg del filet sense arribar als extrems. Ha de quedar com una bossa.
Salpebrar-ho per dins i per fora i untar amb mostassa.
Trinxar el bacó, la ceba i 50 g de xampinyons.
Fregir el bacó fins que quedi cruixent, afegir la ceba i al final els xampinyons i el comí.
Farcir el filet i lligar-ho amb un fil.
Enrossir-ho en una cassola, afegir la resta de xampinyons filetejats, fregir-ho una mica, afegir el vi blanc i una mica d’aigua, deixar-ho coure tapat uns 20 minuts. Lligar la salsa amb una cullaradeta de maizena, diluit amb aigua i al final la crema de llet.