diumenge, 3 d’abril de 2011

Pastís de mousse d'avellanes amb nata i “Ferrero Rocher”


Ingredients:
Per a la mousse:

150 g. mantega
150 g sucre
1 cullerada petita de sucre de vainilla
4 ous
200 g. Avellanes crues moltes
1 sobre de llevat 

Per la capa de sobre la mousse
24 “Ferreros Rocher”
500 g. de nata
Per adornar

40 g. de xocolata de cobertura
4 cullerades de nata muntada
6 “Ferreros Rocher”
Preparació:
La mousse Muntar els rovells dels ous amb el sucre i la mantega. Afegir-hi les clares muntades a punt de neu. Desprès afegir-hi les avellanes moltes junt amb el llevat. En un motlle de 25 cm de diàmetre posar-hi paper de forn i tirar-hi la massa que hem fet. Coure-ho al forn a 180 ª Per la capa de sobre la mousse: Muntar la nata. Reservar-ne 4 cullerades per adornar en un plat. Triturar amb una forquilla 24 “Ferreros Rocher”, a fi que quedi a troços petits i barrejar-ho amb la nata muntada. Posar-ho a sobre la mousse d’avellanes (ha d’estar freda) Per adornar: A tot el voltant farem 12 flors de nata i a sobre de cadascuna hi posarem 1/2 bombo “Ferrero Rocher” . Al mig de la rotllana hi farem un dibuix amb la xocolata de cobertura fosa.