diumenge, 3 d’abril del 2011

Pastís de nata, xocolata i plàtan



Ingredients:
Pel pa de pessic de xocolata:
4 ous
150 g de sucre
120 g de farina
30 g de cacao

Pel farcit:
3 - 5 plàtans no massa madurs
1/2 l de suc de taronja
3 culleres de sucre
300 ml de nata
1 cullera de sucre
500 ml de nata
100 g de xocolata amb llet
100 g de xocolata sense llet
1 fulla de gelatina
Preparació:
Pel pa de pessic:
Batre els rovells d'ou amb el sucre fins que quedi cremós. Afegir-hi suaument les clares a punt de neu, barrejar la farina amb el cacao i incorporar-ho poc a poc a la massa. Coure-ho a 180 graus durant uns 20 a 30 minuts.
Pel farcit:
Partir els plàtans longitudinalment i posar-los sobre el pa de pessic.Coure el púding amb el suc de taronja i el sucre, i escampar-ho sobre els plàtans. (Deixar l'anella del motllo posat)Batre 300 ml de nata i el sucre, que quedi ben forta, i repartir sobre el púding que ja està fred.Posar els 200 ml de nata dins un pot, escalfar-ho i desfer la xocolata, afegir-hi llavorens la fulla de gelatina. Remenar fins que la gelatina estigui desfeta i no fagi grumolls. Deixar-ho refredar i abocar-ho sobre el pastís.

1 comentari:

Anònim ha dit...

MOLTES GRACIES PER LA RECEPTAAAAAAAAAAAA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!