dimecres, 13 d’octubre de 2010

Amanida d’espinacs amb trompetes de la mort


Ingredients:
1 manat de fulles d’espinacs
100 g de trompetes de la mort
200 g de xampinyons
40 g de pinyons
100 g de formatge Manxego sec
24 grans de raïm blanc
40 ml de vinagre de poma
50 ml d’oli d’oliva verge
pebre i sal
Preparació:
Saltejar els bolets amb oli a foc suau fins que s’estovin, afegir els pinyons i reservar sense tirar l’oli. Tallar els xampinyons a làmines fines i ruixar amb vinagre de poma. Pelar els raïms i treure les llavors i barrejar-ho amb els xampinyons. Rentar els brots d’espinacs, repartir-los en els plats i salpebrar-los. Afegir-hi el formatge tallat a virutes i la barreja de xampinyons i raïm. Finalment amanir-ho amb les trompetes tèbies i el seu oli.