dimarts, 20 d’octubre del 2009

Carbassó farcit amb bacó i llagostins

Ingredients:
2 carbassons
12 talls de cansalada viada fumada
12 llagostins
1 ou
pa ratllat
oli d’oliva

Preparació:
Tallar els carbassons a lo llarg de manera que surtin unes llesques fines (per que no es trenquin al enrotllar-los, es poden escaldar abans)
Una vegada esteses les llesques de carbassó, posar a sobre de cadascuna un tall fi de cansalada i un llagostí, que s’hagi pelat abans, enrotllar tot plegat i fixar-ho amb un escuradents. Passar-ho per l’ou batut i el pa ratllat i fregir-ho amb oli calent.

1 comentari:

anna ha dit...

Vaig descobrir el vostre blog fa cosa d'un mes, em va sorprendre i a la vegada em va agradar molt.
Es una gran idea que unes amigues es reuneixin per compartir el plaer de cuinar.
El dia de nadal vaig fer alguns tastets de les vostres receptes entre ells aquests rotllets de carbassó. Va ser tot un èxit entre els convidats.
Demà per sopar provaré de fer la sopa de peix amb mandonguilles de gamba. ja us comentaré........
Gràcies per publicar les vostres receptes.