dimecres, 20 d’octubre de 2010

Schwarzwälder Kirschtorte (pastís de la Selva Negra)



Ingredients
per el pa de pessic:
4 ous
150 gr de sucre
130 gr de farina
20 gr de cacau

per el farciment:
250 gr de cireres àcides en almívar (les venen en pots de vidre en botigues de productes alemanys).
4 cullerades de suc de cireres.
500 gr de nata.
2 cullerades de sucre de vainilla.
2 paquets de "Sahnesteif" (pols per muntar la nata: producte alemany).
Per guarnir:
12 cireres.
Xocolata negra ratllada.

Preparació:
Batre els ous sencers, afegir-hi el sucre i batre-ho fins que quedi una massa esponjosa. Barrejar la farina amb el cacau i afegir-ho a la massa.
Coure-ho al forn a 180º uns 30 minuts.Es parteix el pa de pessic per la meitat i es mullen les dos meitats amb el suc de les cireres. Es monta la nata amb el sucre de vainilla i els 2 paquets de "Sahnesteif". Es cobreix la primera meitat del pa de pessic amb 300 gr de nata muntada i les cireres. Es posa a sobre l’altre meitat del pa de pessic i es cobreix amb la resta de la nata. S’adorna amb flors de nata, i a sobre de cada flor s’hi posa una cirera, i finalment s’empolvora amb la xocolata ratllada.