divendres, 12 de novembre del 2010

Conill amb bolets

Ingredients:
1 conill tallat a octaus
500 gr. de rovellons sal i pebre
Per al sofregit:
1 ceba 2 tomàquets
1 copeta de vi ranci
Per la picada:
1 carquinyoli 2 grans d’all
1 trosset de fetge de conill
6 ametlles torrades ½ nou julivert
Preparació:
Salpebrar i enfarinar el conill, fregir-lo amb oli i col·locar-ho en una cassola.
Amb l’oli que queda en la paella s’ha de sofregir la ceba tallada petita, fins que quedi caramel·litzada.
Afegir-hi el vi ranci, deixar evaporar i posar el tomàquet ratllat.
Un cop cuit, posar aigua calenta i passar la salsa pel xino, abocant-ho per sobre del conill.
Incorporar els bolets, prèviament rentats i passats per la paella.
Fer una picada amb tots els ingredients i afegir-ho a la cassola per quan faltin 15 minuts per acabar la cocció del conill.
En total 1 ½ hora.