dijous, 12 de novembre del 2009

Cuscús de pastanaga amb taronja

Ingredients:
150 gr. de cuscús
150 ml. d’aigua o brou
300 gr. de pastanagues
2 taronges
150 gr. d’enciam mezclum
1 culleradeta de mantega
1 culleradeta rasa de curri
oli d’oliva verge sal
Per la vinagreta:
Suc d’una taronja
2 culleres de vinagre
1 cullera de salsa de soja
4 culleres d’oli d’oliva verge
Preparació:
Bullir la pastanaga pelada i tallada en aigua salada fins que estigui tendre. Escórrer-les i xafar-les amb la mantega. Bullir l’aigua amb una mica de sal i un rajolinet d’oli. Un cop arrenqui el bull, retirar-ho del foc i afegir-hi el cuscús. Remenar una mica i deixar-ho reposar uns 5 minuts. Barrejar la pastanaga amb el cuscús i condimentar amb el curri. Omplir uns motllos de flam i abocar-ho sobre un plat. Decorar al voltant amb l’enciam i 1 taronja pelada i tallada a grills. Fer una vinagreta amb el suc d’una taronja, 2 culleres de vinagre, 1 cullera de salsa de soja i 4 culleres d’oli d’oliva verge.