dijous, 12 de novembre del 2009

Charlotte de poma


Ingredients:
1 paquet de melindros 
250 ml nata per muntar
3 pomes reinetes
2 cullerades de mantega
2 cullerades de sucre de canya
3 cullerades de brandy
Per la crema pastissera:
250 ml. de llet
1 tira de pell de llimona
1 trosset de canó de canyella
1 ou sencer
1 rovell d’ou
100 gr. de sucre
2 cullerades soperes rases de Maizena
Preparació:
Pelar i tallar les pomes a grills finets, i saltejar amb la mantega, el sucre i el brandy. Reservar. Bullir la llet amb la llimona i la canyella. Batre l’ou sencer i el rovell amb el sucre i la Maizena, afegir-hi la llet calenta i sense deixar de remenar, coure-ho a foc lent fins que quedi espès.
Barrejar la poma amb la crema i la nata muntada.
Folrar els anells amb els melindros i farcir-los amb la crema de poma.